Pernilla.lundqvist77@gmail.com

Torsdag

Oct 13, 2016 @ 08:27Categories: Träning o hälsa

Godmorgon

Sitter här o dricker mitt morgon kaffe. Börjar senare idag o bara för att jag kunde sova gick det inte. Så var bara att kliva upp. Hjärtat börjar på nya jobbt idag o kom in som vanligt o skulle säga hej då. Blev skiträdd då jag trodde han åkt redan, så blev ännu piggare då haha. Men skönt att vara pigg för en gångs skull, har varit skit trött länge nu o haft svårt att komma upp. Har varit på väg att ringa vård centralen men är fler som är trötta så är väl normalt den här tiden. Känns även som jag haft nåt skit i kroppen ett bra tag nu men som inte brutit ut. Men har kunnat träna ändå utan problem. 

Idag hade jag tänkt köra ben + lite armar. Vill ju inte köra så mycket armar med det jobb jag har. Måste ju kunna använda dom i jobbet. Men torsdag o fredag går bra då det brukar vara värst 2 dagar senare o då är det ju ändå helg. I helgen är det dax att ta tag i huset igen. Nu är badrummet o köket klart så nu kan vi börja på övervåningen. Är ju en hel del kvar men det värsta är gjort nu o det känns skönt. Vi får ju hem våran nya familjemedlem i början på november så det vore skönt att få det mesta i huset klart då. I morgon ska jag träffa mäklaren för en ny värdering av huset. Ska även till tandhygienisten då o polera tänderna. Har bokat tid i Sthlm för att bleka tänderna igen med Brilliant smile. Är ett år sen sist nu. 

Blev iallafall rygg o axlar igår på gymmet o 20 min i cross trainern. Har avslutat med den i ca 15-20 min efter varje pass. Behöver ju minska i fett mängd nu o inte bara bygga muskler. Skulle även behöva ta tag i alla sötsaker som slinker ner. Inte varje dag men lite då o då. Det går ju så bra i perioder att låta bli. Men visst måste man ju unna sig nån gång ibland. Äter ju i o för sig inga mängder men som igår en lite hembakad kaka som sambon fått av en jobbar kompis då han slutade igår. Var ju tvungen att smaka lixom. Ja ja, tar tag i det sen devil

Nu ska jag stoppa i mig min dagliga gröt o göra spenatsoppa till lunch innan jag åker o tränar innan jobbet. Känns så skönt att hinna med det man tänkt.

Ha en bra dag!

 

 

 

 

Comments (0)
OPTIONS