Pernilla.lundqvist77@gmail.com

Lördag idag

Jul 30, 2016 @ 23:28Categories: Träning o hälsa

En veckas arbete avklarat o på måndag börjar min semester igen. Tog 2 veckor till så har totalt 4 veckors semester. Riktigt skönt då det var flera år sen jag hade så mycket semester. I måndags var sista dagen jag var i Stockholm o jobbade. Skönt att slippa resan till o från samt alla köer. Så nu kommer jag att köra fullt hemma på salongen istället. Denna vecka har jag varit helt fullbokad så jag har inte hunnit med att träna nåt alls förutom igår, fredag. Alla vill ha sina fransar o naglar fixade innan min 2a semestervecka börjar. Men igår var jag förbi gymmet på kvällen innan jag åkte hemåt .Började att värma upp på crosstrainern i 15 minuter o sen blev det ett rumppass i glutemaskinen. Tycker den maskinen tar bäst på rumpan. Känns som den tar på hela häcken vilket ju är bra. Den lite nyare maskinen tar även på fram/baksida lår så fick bli den "gamla" igen. Fick även bli ett hårt magpass. 

Så idag fick det bli en vilodag, haha. Prövad igår att göra chiapudding för första gången tills imorse o tyckte nog det var helt ok. Blandade chiafröna med 1dl havremjölk naturell o så hade jag i steviadroppar med vaniljsmak. Ska göra till frukosten imorron igen tänkte jag. Hade även i lite jordgubbar i puddingen. 

Ni får ha tålamod med bilderna. Har ju iallafall lyckats få in dom även om vissa skiljer sig i storleken o är suddiga, men det går juframåt :)

Steviadropparna har jag köpt från Fitnessguru http://fitnessguru.com

 

 

Comments (0)
OPTIONS