Pernilla.lundqvist77@gmail.com

God morgon

Sep 28, 2016 @ 09:04Categories: Träning o hälsa

Idag har vi riktigt höstväder ute, regnar o är gråmulet här. Hade tänkt åka förbi gymmet innan jobbet idag men tar det efter istället. Hann in en sväng igår o körde rygg o lite axlar. Avslutade 10 min i crosstrainern. Hade tänkt köra den i en kvart men tiden räckte inte till då jag var tvungen att hoppa in i duschen o tillbaka till jobbet innan nästa kund skulle komma. 

Igår var jag till huset vi renoverar o städade ur stugan. Elektrikern höll påför fullt med att dra ny el o hade även fått upp den nya elcentralen. Nu är köket nästan klart o mattläggaren ska få upp mattan på väggarna bara så kan röris komma o dra färdigt rören. Det blir så jäkla fint o det känns superkul att ha byggt upp nåt tillsammans. Så som vi vill ha det från ett tomt skal, då vi rev ut den gamla inredningen helt o började om. Det är en hel del kvar men kök o badrum är dom största renoveringarna o som tar längst tid. På bilden har hjärtat precis satt kakel o jag tapetserat. 

Tänkte ha en taklampa med spottar bara i köket. Har hittat en på mio som jag vill ha, men har inte bestämt om den ska vara rund lr avlång. Tanken är inte att den ska fungera som ljuskälla utan bara finnas där som extra belysning. Vi kommer att ha lyse i vitrinskåpen o under skåpen. Fler bilder kommer vartefter. Nu ska jag göra mig klar o sticka till jobbet.

 

Är så sjukt nöjd med hur det kommer att bli. Blev bättre än väntat.

 

Comments (0)
OPTIONS