Pernilla.lundqvist77@gmail.com

En vecka kvar

Aug 7, 2016 @ 23:00Categories: Träning o hälsa

Söndag idag o en vecka kvar på semestern. Så denna veckan som kommer blir det att gå upp lite skapligt så man kommer in i rutinerna igen. 

Imorgon ska jag till frissan o färga i utväxten o klippa topparna. Välbehövligt kan jag lova. Får se om det blir lika ljust som innan lr lite mörkare. Själv har jag svårt att välja då jag tycker både ljust o mörkt är snyggt. Såg att det var en hel vecka sen jag skrev här. Fattar inte riktigt vart tiden tar vägen. Dagarna går så fort. Hade tänkt att komma igång med träningen igen på semestern men så har det inte blivit. Men idag blev det iallafall lite core träning o en PW nu ikväll på 35 min. Använder runkeeper då man kan peppa sig själv o kan jämföra från gång till gång så man kommer framåt. Tycker den har funkat bra o jag använder gratisversionen. Den räcker för mig då jag bara har den när jag går så jag vet ungefär hur långt jag går o vilken tid jag ligger på. 

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Ska försöka bättra mig med inläggen men det går inte att få in bilder från Mob här på bloggen. Jag måste kopiera in dom till datorn först o sen förminska till rätt storlek. Jätte krångligt. Känns inte som den här bloggportalen kommit framåt. 

Ha det bra alla!

Comments (0)
OPTIONS