Pernilla.lundqvist77@gmail.com

 

Beställde nya tights från mm sports för ett tag sen. Skit snygga o sköna men det är kompresions tights o jag är inte så förtjust att träna i sånna. Det stod ju klart o tydligt men jag läste ju förstås inte så noga. Vill ha mer stretch i mina träningstights. Tog stl M i dom här men har ett par camouflage färgade som jag beställde för nåra år sen från mm sports som jag har S i så det kan verkligen skilja på stl fast det är samma märke o material. Lättast är ju att prova men inte alltid man kan det. Men dom funkar i nödfall lr när jag är ute på PW. 

 

 

 

 

Comments (0)

 

Har kört en hel del rygg o armar o det börjar visa resultat. Helt otroligt vad kroppen kan åstadkomma på så kort tid då det inte blev nån tid över till träning under hela våren. Var helt fullbokad på jobbet o var hemma sent så hade helt enkelt ingen ork över till träning mer än vid nåt enstaka tillfälle. Men det var likadant förra året då jag drog igång lika intensivt som nu i somras. Tanken är att bygga upp en grund o sen hitta en livstil som passar mig. Den tanken hade jag nog då oxå men då kom en husrenovering emellan så timmarna på gymmet blev få. Men å andra sidan har jag inte bråttom med att hitta en balans o en livsstil som passar mig. Det viktiga är att hitta det som funkar o att jag har roligt på vägen. 

 

 

/Pernilla 

Comments (0)

 

Igår var vi ute o gick en sväng i skogen. Blev ju fint väder o vi båda behövde komma ut en sväng. Så skönt att kunna ha honom springandes lös o han verkligen älskar det. Springer som en galning fram o tillbaka. Vi har en runda där vi bor som tar ca 30-35 min att gå runt men då måste man gå igenom ett fält med högt gräs o efter det har regnat blir man precis genomblöt om skorna, inte så skönt. Så den rundan får vänta lite. 

/Pernilla 

Comments (0)

Efter att ha bloggat ett tag nu på nouw så har jag bestämt mig för att flytta tillbaka hit. Har inte varit här inne på hur länge som helst då tiden inte räckt till. Ni som varit här inne vet redan men för övriga så har vi under den här tiden både hunnit köpt hus som vi intensivt renoverat under vintern som varit. Vi flyttade hit i slutet av mars i år o nu håller vi på med en utbyggnad som kommer bestå av ett sovrum o tvättstuga. Vi har även hunnit skaffa en ny familjemedlem som idagsläget hunnit bli ett år. Tiden har helt enkelt inte räckt till för bloggande. Men nu tänkte jag ge det ett nytt försök. 

Välkomna tillbaka in hit.

Ha det gott!

/Pernilla 

 

 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS