Pernilla.lundqvist77@gmail.com

Idag har vi riktigt höstväder ute, regnar o är gråmulet här. Hade tänkt åka förbi gymmet innan jobbet idag men tar det efter istället. Hann in en sväng igår o körde rygg o lite axlar. Avslutade 10 min i crosstrainern. Hade tänkt köra den i en kvart men tiden räckte inte till då jag var tvungen att hoppa in i duschen o tillbaka till jobbet innan nästa kund skulle komma. 

Igår var jag till huset vi renoverar o städade ur stugan. Elektrikern höll påför fullt med att dra ny el o hade även fått upp den nya elcentralen. Nu är köket nästan klart o mattläggaren ska få upp mattan på väggarna bara så kan röris komma o dra färdigt rören. Det blir så jäkla fint o det känns superkul att ha byggt upp nåt tillsammans. Så som vi vill ha det från ett tomt skal, då vi rev ut den gamla inredningen helt o började om. Det är en hel del kvar men kök o badrum är dom största renoveringarna o som tar längst tid. På bilden har hjärtat precis satt kakel o jag tapetserat. 

Tänkte ha en taklampa med spottar bara i köket. Har hittat en på mio som jag vill ha, men har inte bestämt om den ska vara rund lr avlång. Tanken är inte att den ska fungera som ljuskälla utan bara finnas där som extra belysning. Vi kommer att ha lyse i vitrinskåpen o under skåpen. Fler bilder kommer vartefter. Nu ska jag göra mig klar o sticka till jobbet.

 

Är så sjukt nöjd med hur det kommer att bli. Blev bättre än väntat.

 

Comments (0)

Hann inte göra inlägget igår så gör det idag istället. Igår hann jag med ett pass mellan kunderna på jobbet. Körde ben o rumpa. Skulle ha kört baksida ben det sista jag gjorde men det var fler som tänkte likadant så gjorde lite magövningar istället innan det vart dax o hoppa in i duschen o vidare till jobbet innan nästa kund skulle komma. Ska ju försöka hinna med minst 3 gympass i veckan ett tag framåt hade jag tänkt. Man blir så mycket mer inspirerad när man börjar få resultat på det man gör. Rumpan o höfterna har börjat forma om sig till, old days igen haha. Känns skönt att snart vara tillbaka till sin gamla kropp. Tänk vad mycket ett år kan förstöra. Ändå är det bara ca 5kg som spökat. Har ju tagit det i min takt o skulle säkert kommit där jag är i dag tidigare men var ju tvungen att försöka få tillbaka motivationen. Så började lite sakta i min takt. Kan vara nog så svårt att hitta tillbaka när man väl kommit därifrån.

Idag tänkte jag köra rygg, Armar får bli lite senare i veckan då jag arbetar som bla fransstylist så måste ju kunna använda armarna. Är så jäkla jobbigt att behöva arbeta med armarna när man har stans träningsvärk i dom angry.  På gymmet har dom tydligen skiftat omklädningrum för tjejer o killar. Varför vet jag inte men kändes helt fel att gå in i "killarnas". Tar nog ett tag innan man vänjer sig. 

 

 

Comments (0)

Kvälls smoothie gjord på;

Cocos mjölk

Frysta hallon

One casein vanilla ice cream

Lite vatten

 

Mixa allt o häll upp! Supergod.

Comments (0)

Beställde hem mer protein då mitt var slut o fick hem det i förra veckan. Prövade en ny sort som kommit, onewhey essentials i smaken strawberry milkshake. Kan lova att den var hur god som helst. Tog även nåra färdigblandade protein shake då det är så smidigt för mig att ha på jobbet som tex mellis. Nåra portionspåsar i smaken kiwi yoghurt o en ny amino i smaken strawberry. Alltid lika kul att hämta ut nya paket o testa nya smaker. Då dom innehåller laktos så tar jag Lactrase innan så då går det hur bra som helst. Dom tabletterna finns på apoteket att köpa. Ett tips för er som inte tål laktos men ändå vill kunna välja på massa olika smaker.

Lyckades med att ta mig till gymmet 3 gånger under förra veckan samtidigt som jag hunnit med promenader här hemma. Brukar vara lugnare på jobbet i September o då kan man passa på antingen på morgonen lr mitt på dan. Är oftast minst med folk där då så då slipper man vänta på maskinerna. Tanken är att ta mig till gymmet 2-3 gånger även denna vecka men har avvaktat lite då jag fick min mens nyligen. Blör ju som en gris dom 2 första dagarna o då känns det inge kul o gå dit o träna o dessutom var jag extra uppsvälld denna gång. Köpte tabletter på apoteket för att minska blödningen o dom funkar skit bra. Tog dom 2 första på dan igår o trodde mensen tog slut, så nu kan jag ju även träna då o slippa oroa mig för att blöda igenom o så har det varit ca ett halvår efter att jag slutade med mina piller. Jag vet att cyklo f finns, men dom fungerar inte omgående utan det tar nån dag o då jag blöder extremt mycket dom 2-3 första dagarna så fungerar dom ju inte. Men nu hittade jag tranexamsyra orifarm som funkar klockrent. Nog med det nu. Iallafall efter jag hade gått igår kväll så stretchade jag ut höftböjaren lite.  Är ganska svankryggad o tänkte se om det fungerar att strecha ut den för att bli "mindre" svankryggad. Har varit jätte dålig på att strecha efter träning o vet inte om det är bra lr dåligt då det råder lite olika meningar om det. En del tycker inte man ska hålla på att "slita o dra" i kroppen medans andra förespråkar det. Nu pratar jag alltså om tips från massörer. Men det får man göra som man vill o det tänkte jag testa nu så får vi se.

See U!

 

 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS