Pernilla.lundqvist77@gmail.com

En veckas arbete avklarat o på måndag börjar min semester igen. Tog 2 veckor till så har totalt 4 veckors semester. Riktigt skönt då det var flera år sen jag hade så mycket semester. I måndags var sista dagen jag var i Stockholm o jobbade. Skönt att slippa resan till o från samt alla köer. Så nu kommer jag att köra fullt hemma på salongen istället. Denna vecka har jag varit helt fullbokad så jag har inte hunnit med att träna nåt alls förutom igår, fredag. Alla vill ha sina fransar o naglar fixade innan min 2a semestervecka börjar. Men igår var jag förbi gymmet på kvällen innan jag åkte hemåt .Började att värma upp på crosstrainern i 15 minuter o sen blev det ett rumppass i glutemaskinen. Tycker den maskinen tar bäst på rumpan. Känns som den tar på hela häcken vilket ju är bra. Den lite nyare maskinen tar även på fram/baksida lår så fick bli den "gamla" igen. Fick även bli ett hårt magpass. 

Så idag fick det bli en vilodag, haha. Prövad igår att göra chiapudding för första gången tills imorse o tyckte nog det var helt ok. Blandade chiafröna med 1dl havremjölk naturell o så hade jag i steviadroppar med vaniljsmak. Ska göra till frukosten imorron igen tänkte jag. Hade även i lite jordgubbar i puddingen. 

Ni får ha tålamod med bilderna. Har ju iallafall lyckats få in dom även om vissa skiljer sig i storleken o är suddiga, men det går juframåt :)

Steviadropparna har jag köpt från Fitnessguru http://fitnessguru.com

 

 

Comments (0)

Igår var vi o rensade ur huset vi kommer att flytta till. Är en hel del att rensa ur o vi hann få bort en hel del igår. Huset äger jag ihop med mina föräldrar men vi kommer att köpa loss det. Fasen vad skit man samlar på sig. Men det mesta är barngrejer som man bara lagt undan. Det ska bli skönt att flytta o rensa ur ännu en gång men först är det en hel del som måste fixas. 

Min 2a semester vecka o än så länge verkar jag ha tur med vädret. Det är verkligen kanon fint nu. Synd bara att det börjar bli så mörkt på kvällarna. Nästa vecka jobbar jag men sen är jag ledig 2 veckor till. Ska bli riktigt skönt att ha lite mer semester. Skulle behöva komma igång med träningen då. Har inte blivit nånting alls nu då det varit en massa andra saker som kommit emellan. Just nu ligger vi kvar i sängen o dricker kaffe. 

Comments (0)

Äntligen har jag semester. Känns riktigt välbehövligt då jag haft fullt upp sen skolavslutningarna. Just nu sitter jag i soffan o gör ingenting. Så skönt att bara få hämta andan. Den här helgen är sambon borta o kommer hem på söndag. Det är bara jag o Matilda + katten hemma. En riktig t jejhelg!!devil

Har inte kunnat skriva här på ett tag då det inte gått att publicera inläggen här o efter ett tag har dom försvunnit. Men nu prövar vi igen. Igår hämtade jag ut ett paket från fitnessguru som hade kommit. Beställde nytt casein då mitt tagit slut. Tog samma som jag hade innan nämligen vaniljglass. Är riktigt god. Tog även nåra bars o gojibär med choklad. Var även tvungen att testa proteindrink på flaska. Fanns bara i smaken peach kvar. Klicka på länken så kommer ni direkt till sidan.  http://Fitnessguru.com

 

 

Comments (0)

Hello!

Äntligen har förkylningen gett sig. Nyser lite fortfarande men känner mig annars ok. Ska försöka komma igång med träningen igen då den fått vänta bra länge. Det är bara att kavla upp ärmarna o ta nya tag. 

I fredags hade jag tagit ledigt från jobbet då jag o sambon var till Rejmyre på mc träff. Vi var där o lottade ut ett presentkort. Det kom två rejäla regnskurar men annars var det riktigt fint. Så när vi väl åkte hemåt var det uppehåll. Skönt då vi hade nåra mil framför oss hem. Tur oxå att kläderna hann torka. 

Nu är det bara en vecka kvar för oss att jobba. Sen har vi semester. Ska bli riktigt skönt att komma iväg. Första veckan åker vi till Öland. Sen har vi planerat lite kortare trippar. 

 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS